Deskundig Advies: Hybride Warmtepomp Voor Uw Woning 

Warmtepompen winnen in korte tijd snel aan populariteit in Nederland. Zo ook de hybride warmtepomp. Dit is een variant die samenwerkt met een cv-ketel. Hiermee kunt u voor de normale verwarmingswensen de warmtepomp gebruiken, maar voor het warme water en het snelle opwarmen van uw huis schiet de cv-ketel te hulp. Hierdoor kunt u uw huis efficiënter verwarmen en bespaart u tot wel 60% op uw huidige energierekening. Om hier optimaal van te kunnen profiteren, heeft u wel gedegen advies hybride warmtepomp voor uw woning nodig. Daar kunnen wij mee helpen!
advies hybride warmtepomp
duurzame warmtepomp

Belangrijke voordelen van Advies Hybride Warmtepomp

Bij het hybride warmtepomp advies horen natuurlijk enkele voordelen. Hieronder bespreken we er een aantal:

+ Bespaar minimaal 60% gas om uw huis te verwarmen. Laat daarnaast uw CO2-uitstoot met minimaal 30% dalen

+ Past eenvoudig op iedere cv-ketel, ook op uw bestaande cv-ketel!

+ Maak gebruik van de ISDE-subsidie en bespaar tot wel 3000 euro op de aanschaf van uw warmtepomp
advies warmtepomp

Hoe selecteert u een Hybride Warmtepomp?

Bij Compleet Duurzaam kunt u kiezen uit meerdere warmtepompen, maar gedegen hybride warmtepomp advies is wel nodig om tot de juiste keuze te komen. Wij bekijken welke warmtepomp u precies nodig heeft, onder meer aan de hand van onderstaande punten:

+ Wat is de isolatiewaarde van uw woning?

+ Hoe groot is de woning?

+ Hoeveel gas verbruikt u nu?

De Installatie en het Kostenplaatje

Compleet Duurzaam levert Remeha Hybride Warmtepompen. Dit zijn kwalitatief hoogwaardige warmtepompen die dankzij onze professionele installatieservice aan iedere cv-ketel te koppelen is. Het advies hybride warmtepomp is wel nodig om te zien welke warmtepomp we het beste in uw specifieke situatie kunnen plaatsen. Kies uit de Remeha Elga Ace 6 kW of de Remeha Elga Ace 4 kW versie. U kunt al een hybride warmtepomp van Remeha aanschaffen vanaf € 4499,- de ISDE-subsidie t.w.v. minimaal 2400,- euro gaat hier nog vanaf. Hierdoor is de terugverdientijd ongeveer zeven jaar. Wij installeren de units binnen een halve dag. Wilt u een hybride warmtepomp kopen? Vraag dan nu advies aan!
Advies van Compleet Duurzaam
Remeha Elga Ace

Warmtepomp Onderhoud en Optimalisatie

Onderhoudscontracten kunt u afnemen bij Compleet Duurzaam. Voor een vast bedrag komen we periodiek langs om de warmtepomp en cv-ketel te onderhouden. Het eerste jaar na plaatsing van de warmtepomp komen we graag langs om te bepalen hoe vaak uw hybride warmtepomp onderhoud nodig heeft, als aanvulling op ons hybride warmtepomp advies. Regelmatig onderhoud zorgt er niet alleen voor dat onze producten langer mee gaan, maar ook dat u deze nog efficiënter kunt inzetten. Bij een onderhoudsbeurt bekijken wij de veilige werking van uw cv-ketel in combinatie met de warmtepomp. Denk bijvoorbeeld aan de CO2 waarde, daarnaast reinigen wij de toestellen en vervangen wij versleten onderdelen. Alles voor een veiliger huis!

Klanten beoordelen ons hybride warmtepomp advies met een 9,1

Onze klanten hebben ons met een 9,1 beoordeeld. Iets waar wij natuurlijk trots op zijn. Met quotes als: “Het intakegesprek verliep plezierig en er werd eerlijke voorlichting gegeven”. “De warmtepomp heeft ons huis uit 2003 moeiteloos op 21 graden gehouden”. Deze quotes passen mooi bij ons eerlijke advies hybride warmtepomp. Daarnaast zijn de zorgen weggenomen over geluidsoverlast en worden de warmtepompen die wij leveren ook steeds stiller. Daarom nodigen wij u uit om dit eens te testen bij u thuis. Vraag daarom advies aan over de mogelijkheden bij u thuis – u zult versteld staan van de resultaten en de lager wordende energierekening!

Gerelateerde artikelen

Energiebeheer

Maximaliseer uw Zonne-Energiegebruik: Bereidt u Voor op de Afschaffing van de Salderingsregeling

Lees meer
Zonnepanelen

Terugleverkosten en zonnepanelen: Waarom uitschakelen geen slimme zet is

Lees meer
Energiebeheer

Navigeren door de Salderingsregeling: Energiecontracten met zonnepanelen

Lees meer

Compleet Duurzaam

Vraag een offerte aan

Vul hieronder uw naam, e-mail en telefoonnummer, postcode en huisnummer in.

Hidden
Interesse in?(Vereist)
Naam(Vereist)

DAS Solar Glas-Glas N-type TopCon Black pro 425Wp

DAS-HD108NA glas glas 425 Wp paneel is volledig zwart met N-type TopCon zonnecellen. Wat een TOPCon cel speciaal maakt zijn de zeer dunne oxide- en polysilicium (SIO2) laagjes aan de achterzijde. Hierdoor wordt het verlies aan het oppervlak verminderd, wat leidt tot een hoger rendement van de zonnecellen deze cellen zitten beschermd tussen 2 lagen van glas. Deze dubbele glas laag zorgt voor een extreem sterk zonnepaneel bestand tegen alle weersomstandigheden zoals grote hagelstenen, sneeuw en harde wind. Naast een vermogensgarantie van 87.4% na 30 jaar heeft het paneel ook een Bifaciale functie. Bifacial houdt in dat het paneel aan beide zijde van het paneel zonne-energie kan opwekken, dit resulteert in tot wel 30% meer rendement dan traditionele glas-folie panelen.

Luxor 415Wp | Glas Glas

Luxor Solar is een Duits bedrijf dat zich richt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een solide reputatie opgebouwd in de zonne-energiesector. Een belangrijk kenmerk van Luxor Solar is de hoge kwaliteit van hun zonnepanelen. Het bedrijf maakt gebruik van hoogwaardige materialen en heeft uitgebreide kwaliteitscontroles om ervoor te zorgen dat elk paneel aan de hoogste normen voldoet. Hierdoor hebben de zonnepanelen van Luxor Solar een lange levensduur en een hoog rendement. Kortom, Luxor Solar is een toonaangevend bedrijf in de zonne-energiesector dat zich inzet voor duurzaamheid en kwaliteit. Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw huis of bedrijf, dan is Luxor Solar een uitstekende keuze.

Meyer Burger 385Wp Full Black

Meyer Burger is een toonaangevend bedrijf op het gebied van zonne-energie. Het bedrijf werd opgericht in 1953 en heeft zich onderscheiden van andere fabrikanten door voortdurende ontwikkelingen op de bestaande Heterojunction (HJT)-technologie. Dit heeft geleid tot de creatie van een unieke celstructuur die meer zonne-energie kan opnemen dan traditionele cellen en stroomt de omgezette elektrische stroom met minder weerstand door het zonnepaneel, zelfs bij weinig zonlicht.

Meyer Burger maakt gebruik van de innovatieve SmartWire-technologie (SWCT™) om de efficiëntie en stabiliteit van de cellen te verbeteren en de kans op microscheuren te verkleinen. De flinterdunne verbindingsdraden verminderen de schaduwwerking op de zonnecellen tot wel 30%, waardoor de panelen meer energie kunnen opnemen.

Als u op zoek bent naar hoogwaardige zonnepanelen voor uw woning of bedrijf, dan is Meyer Burger een uitstekende keuze. Het bedrijf staat bekend om zijn innovatieve producten en duurzame aanpak en biedt zonnepanelen met een hoog rendement en lange levensduur. Met de voortdurende ontwikkeling van de HJT-technologie en het gebruik van de SmartWire-technologie is Meyer Burger een wereldleider in de zonne-energiesector.